τηλ: +30 23960 23437, e-mail: info@megatherm.gr
GR | EN | FR | ES | RU | IT

Νεφελοψεκαστήρες LVM

Κωδικός: LVM

Οι νεφελοψεκαστήρες τύπου LVM της Megatherm είναι ιδανικοί για τον ψεκασμό φαρμάκων θερμοκήπια παντός τύπου και έκτασης. Στηρίζονται στην αρχή της υδρατμοποίησης του ψεκαστικού υλικού σε πάρα πολύ μικρά σταγονίδια, 4-5 μικρά, δημιουργώντας ένα σύννεφο το οποίο επικάθεται ομοιόμορφα σε όλα τα μέρη του φυτού και έτσι επιτυγχάνεται:

  1. Άριστη ποιότητα ψεκασμού και στεγνή παραγωγή.
  2. Ελαχιστοποίηση των εξόδων μειώνοντας τον αριθμό των ψεκασμών και την ποσότητα των φυτοφαρμάκων.
  3. Μηδενισμό των κινδύνων για την υγεία του παραγωγού, αφού λειτουργεί αυτόματα χωρίς την ανθρώπινη παρουσία. Αυτό συμβαίνει διότι το LVM είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρονικό εξοπλισμό που επιτρέπει την έναρξη και τη λήξη του ψεκασμού, καθώς και τον καθαρισμό των ακροφυσίων και των σωληνώσεων.

Η δοσολογία του φυτοφαρμάκου συστήνεται από τη παρασκευάστρια εταιρία του φαρμάκου. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθούν όλα τα χημικά φυτοφάρμακα, εκτός από αυτά που δεν επιτρέπει η παρασκευάστρια εταιρία ή που η δοσολογία τους απαιτεί πολύ μεγάλη ποσότητα νερού.

Οι κεφαλές ψεκασμού LVM είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι, για να αποφεύγονται οι διαβρώσεις από τα φάρμακα. Επίσης η κεφαλή ψεκασμού έχει ισχυρό ανεμιστήρα με μεγάλη εμβέλεια.

Τα ψεκαστικά τύπου LVM της Megatherm παράγονται σε τρεις διαφορετικούς φορητούς τύπους (LVM JET, LVM 2001 & LVM 4002), για την κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών σας, όπως επίσης και σε σταθερή μορφή (LVM 2001 TR):

  1. L.V.M 2001 TR: χρησιμοποιείται για σταθερό ψεκασμό κυρίως σε θερμοκήπια μεγάλης έκτασης (>4000m²). Αναλόγως την έκταση και τη δομή του θερμοκηπίου τοποθετούνται κεφαλές ψεκασμού στο θερμοκήπιο, οι οποίες μένουν σταθερές και ενώνονται με τον αεροσυμπιεστή και τον πίνακα ελέγχου. Επίσης, με το σύστημα σταθερού ψεκασμού μπορείτε να ψεκάσετε συγχρόνως διαφορετικά θερμοκήπια και μεγάλες εκτάσεις.
  2. L.V.M 2001 JET: είναι το πιο απλό μηχάνημα της σειράς και χρησιμοποιείται για εκτάσεις θερμοκηπίων έως 2.000m², αναλόγως τη δομή του θερμοκηπίου. Χρησιμοποιεί αυτόματο σύστημα ψεκασμού, που είναι πολύ απλό στη λειτουργία του. Χάρη στην απλή του σχεδίαση χωρίς ηλεκτρικά κυκλώματα, αποτελεί μια οικονομική λύση για ψεκασμούς μικρών και μεσαίων θερμοκηπίων.
  3. L.V.M 2001: χρησιμοποιείται επίσης για εκτάσεις θερμοκηπίων έως 2.000m² και είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου και λειτουργίας, που επιτρέπει την αυτόματη έναρξη και λήξη του ψεκασμού. Επίσης χρησιμοποιεί σύστημα αυτοκαθαρισμού για το καθαρισμό των ακροφυσίων και των σωληνώσεων, μετά τη λήξη του ψεκασμού.
  4. L.V.M 4002: έχει διπλή κεφαλή ψεκασμού και χρησιμοποιείται για εκτάσεις έως 4.000m². Χρησιμοποιεί όπως το L.V.M 2001 ηλεκτρονικό ελεγχόμενο σύστημα ψεκασμού με αυτοματοποίηση των λειτουργιών και σύστημα αυτοκαθαρισμού.

** Τα ψεκαστικά τύπου LVM, σε συνεργασία με τους κυκλοφορητές αέρα τύπου CF 74/4700 οι οποίοι υποβοηθούν στο ψεκασμό, μπορούν να καλύψουν μεγάλες εκτάσεις.

newsletter

Newsletter

Εγγραφείτε και μείνετε
πάντα ενημερωμένοι!
newsletter-map
Φόρμα Επικοινωνίας
espa epixirimatikotita