Θειωτήρας L 316

Κωδικός: L 316

H εταιρεία Megatherm, αναζήτησε και προσφέρει μία νέα καινοτομία στην φυτοπροστασία. Η εταιρεία μας θέλοντας να προσφέρει αποτελεσματικότητα, ευκολία και μεγάλη οικονομία στον παραγωγό κατασκεύασε τον απολυμαντικό τύπο θειωτήρα L 316, ο οποίος προσφέρεται για οικολογική φυτοπροστασία και βιολογική καλλιέργεια.

Ο θειωτήρας L 316 βασίζει την λειτουργία του στην εξάχνωση του θειαφιού και την διασπορά της εξάχνωσης εντός του θερμοκηπίου. Το θειάφι που χρησιμοποιείται στις εφαρμογές είναι καθαρό κατά 99% γι’ αυτό ανήκει στην κατηγορία των οικολογικών μηχανημάτων. Στοχεύει στην καταπολεμήσει των εντόμων και των ασθενειών και εμποδίζει και ελέγχει την ανάπτυξή τους μέσα στο θερμοκήπιο, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τα πλεονεκτήματα του θειωτήρα L 316 είναι :

  1. Καταπολεμά τα έντομα και τις ασθένειες
  2. Δεν μολύνει το περιβάλλον
  3. Δεν προκαλεί βλάβες στα φυτά ή τον άνθρωπο
  4. Ελαττώνει τα γεωργικά φάρμακα μειώνοντας σημαντικά το κόστος κάθε παραγωγής.
  5. Ελάχιστος κόστος εφαρμογής
  6. Ελάχιστο κόστος εφαρμογής
  7. Ελάχιστη συντήρηση

Ο θειωτήρας L 316 υπέστη δοκιμές, που έγιναν στο Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας (ΕΘ.Ι.Α.Γ.Ε), με Αριθμό Δομικής Ψ/526/01/00, σε τρεις διαφορετικής ευαισθησίας στο ωίδιο ποικιλίες τριανταφυλλιάς. Ένα μέρος του θερμοκηπίου που δεχόταν τις επεμβάσεις είχε διαχωριστεί από αυτό, για όλη τη διάρκεια των δοκιμών, με αποτέλεσμα να μην προστατεύεται από το ωίδιο. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης της προσβολής στην ευαίσθητη στο ωίδιο ποικιλία, απέδειξαν την άριστη αποτελεσματικότητα των επεμβάσεων με το θειωτήρα L 316 κατά της προσβολής της τριανταφυλλιάς από ωίδιο.

ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ

Ωίδιο, περονόσπορος, ανθράκωση, βοτρύτης, κ.ά..

ΕΝΤΟΜΑ

Κάμπιες, φυλλορύκτες, τετράνυχος.

ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

Τριαντάφυλλα, αγγούρια, ντομάτες, κολοκυθάκια, πιπεριές, φράουλες, καρπούζι, χρυσάνθεμο, γυψοφιλία, τουλίπες, ζέρμπερα, κ.ά..

newsletter cover

Newsletter

Εγγραφείτε και μείνετε
πάντα ενημερωμένοι!
newsletter-map
Φόρμα Επικοινωνίας
espa epixirimatikotita