Εταιρία

Προφίλ εταιρίας


Η Megatherm ιδρύθηκε το 1980 και εδρεύει στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες από 2 δεκαετίες η κύρια δραστηριότητα της εταιρίας ήταν ο εξοπλισμός και η θέρμανση θερμοκηπίων, όπως επίσης και η κατασκευή προϊόντων θέρμανσης, όπως λέβητες, αξονικά αερόθερμα νερού και αερολέβητες.

Η εταιρία αντιλαμβάνοντος τις τάσεις της εποχής, ξεκίνησε τη κατασκευή καυστήρων wood-pellet το 2006, επιτυγχάνοντας να γίνει από τις ισχυρότερες εταιρίες στο χώρο.
Η ποιότητα των προϊόντων της και η συνέπεια των υπηρεσιών της, έχουν σαν αποτέλεσμα τη δυναμική παρουσία της εταιρίας στην Ελληνική αγορά , όπως επίσης και σε 15 χώρες της Ευρώπης, της Λατινικής και Βόρειας Αμερικής.

Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας, μέσω της βελτιστοποίησης της ποιότητας των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας. Ο έλεγχος των ανωτέρω γίνεται μέσω του "Συστήματος διαχείρισης της ποιότητας ISO 9001", με το οποίο η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη.

Το 2020 η εταιρία κλείνει τα 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας, εξέλιξης, καινοτομίας και κυρίως προσφοράς ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Το 2020 αναμένεται να βρει την εταιρίας μας με νέα προϊόντα και με νέες επενδύσεις στις εγκαταστάσεις μας.

Η Megatherm, το 2020 συμπληρώνει 40 χρόνια από την ίδρυση της. Ξεκινώντας το 1980 από τη κατασκευή λεβήτων θέρμανσης, στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στη θέρμανση των θερμοκηπίων. Παράλληλα, επιδόθηκε και στον εξοπλισμό θερμοκηπίων με τη κατασκευή καινοτόμων και πρωτοποριακών μηχανημάτων φυτοπροστασίας, όπως οι νεφελοψεκαστήρες LVM και ο θειωτήρας L316.

Το 2006, η εταιρία αντιλαμβανόμενη πρόωρα τις αλλαγές που έρχονται στο ενεργειακό κυρίως λόγω αύξησης της τιμής των ορυκτών καυσίμων, ξεκίνησε τη κατασκευή των καυστήρων wood pellet, οι οποίοι την έχουν καταστήσει ηγετική εταιρία στον τομέα της βιομάζας, στην Ελλάδα και Ευρώπη, με εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες.
newsletter cover

Newsletter

Εγγραφείτε και μείνετε
πάντα ενημερωμένοι!
newsletter-map
Φόρμα Επικοινωνίας
espa epixirimatikotita