τηλ: +30 23960 23437, e-mail: info@megatherm.gr
GR | EN | FR | ES | RU | IT

H Megatherm με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θέλει να σας ενημερώσει για το πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και κοινοποιούμε προσωπικά δεδομένα από και σχετικά με το άτομό σας μέσω αυτού του ιστότοπου και των συνδεδεμένων με αυτόν ιστότοπων για κινητά, εφαρμογών και widget (από κοινού οι «Υπηρεσίες της Εταιρείας»).

1. Τι και ποιους καλύπτει η παρούσα πολιτική απορρήτου;

Η Εταιρεία είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από και σχετικά με το πρόσωπο σας μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύει για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες της Εταιρείας χωρίς να έχουν εγγραφεί ή να είναι συνδρομητές και εκείνων που έχουν εγγραφεί ή είναι συνδρομητές σε Υπηρεσία της Εταιρείας.

2. Τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για το άτομό σας;

Η Εταιρεία δύναται να συλλέγει δεδομένα από και σχετικά με το πρόσωπο σας.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία συλλέγει (1) δεδομένα εγγραφής, (2) δημόσια δεδομένα και δημοσιεύσεις, (3) δεδομένα που έχετε επιτρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιούν στην Εταιρεία και (4) δεδομένα δραστηριότητας.

Ωστόσο, δεν συλλέγουμε ούτε χρηματοοικονομικά στοιχεία από πάροχο υπηρεσιών πληρωμών ούτε ευαίσθητα δεδομένα που σχετίζονται με το πρόσωπο σας.

3. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Ο κύριος λόγος για τον οποίο συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με το πρόσωπο σας είναι για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες της Εταιρείας και να σας επιτρέπουμε να αλληλοεπιδράσετε με αυτές τις υπηρεσίες.

Επιπλέον, με την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να σας στέλνουμε προσφορές, προωθήσεις και εμπορικές ανακοινώσεις, επίσης με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις και συνήθειες.

4. Για ποιους λόγους χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κυρίως για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες της Εταιρείας.

Είναι επίσης απαραίτητο να συλλέγονται τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς συμμόρφωσης με τις νομικές υποχρεώσεις ή για σκοπούς προστασίας των νόμιμων συμφερόντων της Εταιρείας.

Η μη παροχή των εν λόγω δεδομένων θα συνεπάγεται την αδυναμία, από μέρους μας, να σας προσφέρουμε τις Υπηρεσίες της Εταιρείας.

Όταν συλλέγονται τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ, έχετε την επιλογή να μην παρέχετε στην Εταιρεία τα προσωπικά σας στοιχεία.

5. Πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η ασφάλεια των δεδομένων σας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Για το σκοπό αυτό, η Εταιρεία έχει εφαρμόσει τα κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά και φυσικά μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από απώλεια, κλοπή και μη εξουσιοδοτημένη χρήση, γνωστοποίηση ή τροποποίηση.

6. Ποιος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα;

Η Εταιρεία δύναται να κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα (i) στους παρόχους υπηρεσιών, (ii) στις συνδεδεμένες εταιρείες μας και (iii) στις εθνικές αρχές, εφόσον επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

7. Μεταφέρονται στο εξωτερικό τα προσωπικά σας δεδομένα;

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να μεταφέρονται σε άλλες χώρες είτε εντός είτε εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Σε κάθε περίπτωση, φροντίζουμε πάντα ώστε να υπάρχουν κατάλληλες και ενδεδειγμένες διασφαλίσεις που να συμμορφώνονται με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

8. Ποια είναι τα δικαιώματά σας όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα;

Έχετε, μεταξύ άλλων, δικαίωμα πρόσβασης, συμπλήρωσης, ενημέρωσης, τροποποίησης και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων.

9. Τι ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 (GDPR);

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018, θεσπίζοντας, μεταξύ άλλων, πρόσθετα δικαιώματα για τα πρόσωπα.

10. Ενημερώσεις στην παρούσα πολιτική απορρήτου

Η Εταιρεία δύναται να τροποποιήσει ή να ενημερώσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και για σκοπούς συμμόρφωσης με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ανατρέξτε στην Ημερομηνία Έναρξης Ισχύος στο πάνω μέρος της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου για να δείτε πότε αναθεωρήθηκε για τελευταία φορά η παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

11. Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα ή αν θεωρείτε ότι τυχόν παραβιάζονται δικαιώματα σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Λεωφ.Κηφισίας 1, Αθήνα 11523, τηλ. 2106475600 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dpa.gr.

 

12. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

τηλ. +30 23960 23437, e-mail: info@megatherm.gr

newsletter

Newsletter

Εγγραφείτε και μείνετε
πάντα ενημερωμένοι!
newsletter-map
Φόρμα Επικοινωνίας
espa epixirimatikotita